Чи готували Ви колись своїм близьким смачнющу вечерю? Таку, якою хочеться поділитися ще раз, таку, яка приносить задоволення і викликає усмішку на обличчях? Я - так. Тому я не зупиняюсь і дивую своїми кулінарними шедеврами знову і знову, викликаючи у людей захоплення. Але з кожним днем ці відчуття стають вчорашніми спогадами, а як хотілося б, щоб ці миті завжди були поруч, тримати їх в своїх руках...
Помішуючи ранкову кашу, я подумала: "Якщо кухню порівнювати з життям, то чи можна приготувати свою мрію за власним рецептом? Які інгредієнти потрібні для створення власної справи? Моя відповідь - так, можливо все, головне мати мету, а моя мета - це задоволення. Тож чому не почати? Що мене зупиняє? Нічого."
Отже, інгредієнт перший - час.
На приготування цієї страви даю собі 10 днів. Чому 10? Тому що час - як вода, а ідея - як пакетик чаю: якщо не дотримати, то матимемо зіпсовану воду, якщо перетримати, то напій буде гірким.

За цей час я максимально маю проявити свою творчість - це і є мій другий інгредієнт.
Без цього інгредієнту не було б створено жодної речі в цьому світі. Він як пряна спеція розкриває смак, так само як і я створюю зі звичайного пластику дива.





Творчість - компонент, який є основою моєї майбутньої справи. І завтра я розкажу Вам, яку роль він відіграє в моєму житті.
Дуже подобається комірець з квіточок
ВідповістиВидалити